Makkelijk lekker eten met ... Valerie

Als jong gezinnetje van drie zeggen dat we 'het druk hebben' is een understatement. Valerie, Olivier en Lucy herkennen de het-huis-staat-op-z'n-kop als geen ander.
Valerie vertelt hoe Mealhero hun helpt om toch gezond en lekker te eten.

"Where have you been all my life?"

Elke dag haal ik Lucy om 17u30 van de kinderopvang. Maar dan moet het echte werk eigenlijk nog beginnen. Koken, de was en de plas, wachten tot Olivier thuis is met een hongerige Lucy naast me.

Toen ik Mealhero ontdekte, ging er een wereld voor mij open. Al die stress is weggevallen. Ik start de slimme stomer en heb wat tijd met ons dochtertje en wat later kunnen we aan tafel.

"Koken voor kieskeurige eters."

Lucy eet 's middags een warme maaltijd in de opvang waardoor we 's avonds enkel hoeven te koken voor twee volwassenen. Lucy is nog jong en lust niet alles, maar soms is zij gek genoeg wel de minst kieskeurige eter thuis.

Olivier lust ook niet alles en ik ben niet zo gek van vis. Daarom stel ik telkens onze maaltijden gemakkelijk zelf samen met de verschillende beschikbare ingrediënten. Want met een portie quinoa, hoef ik hier thuis niet langs te komen.

Mealhero Valerie
Appelmoes

"Dagelijkse kost maar dan gezond."

Wij hebben zo wat ons vast menuutje: aardappeltjes met vlees en groenten. Meestal maken we het niet té exotisch. Daarom vind ik het zo fijn dat er bij Mealhero veel keuze is aan ook alledaagse en kindvriendelijke ingrediënten.

Want iets werelds is wel leuk voor een keer, maar toch niet voor elke dag. Zeker niet wanneer ik ook man en dochter aan tafel wil krijgen. Geef ons maar appelmoes!

Lijkt dit iets voor jou?

Je kiest elk ingrediënt zelf uit van A tot Z.
Koken was nog nooit zo makkelijk met onze slimme stomer.