Het Mealhero-momentje van Margaux

Margaux-4-614x346

Vertel eens iets over jezelf

Ik ben Margaux, 36 jaar en woon in het stadscentrum van Antwerpen samen met mijn 2 katten. Maar vaak thuis zal je mij niet vinden, ik doe niks liever dan terrasjes, sporten, afspreken met vriendinnen. Maar goed dat m’n 2 katten redelijk zelfstandig zijn.

Waarom ben je met Mealhero gestart?

Ik ben nogal een speciale eter. Soms wil ik voor iets heel speciaal gaan en soms ook iets heel doordeweeks. Daarom kiezen wij altijd voor de voorgestelde maaltijden. Vind het heel fijn dat ik die dingen ook kan combineren.

Bekijk de video hoe Margaux Mealhero gebruikt

Hoe gebruik jij Mealhero?

Ik kook steeds voor één persoon. Als je dat doet aan het fornuis dan is dat knap veel werk en niet zo leuk. Met mijn stomer duurt het zo’n 25 minuten maar ik moet er wel helemaal niks voor doen. Wanneer mij stomer opstaat dan is er geen twijfel over: ik duik mijn favoriete boek in.

Wat vind jij zelf goed ... en minder goed?

Het is mijn perfecte oplossing voor een drukke weekavond. Tijdens het weekend kook ik nog wel eens zelf maar op zo’n typische drukke maandag, dinsdag, woensdag kom het goed van pas. Die flexibiliteit en snelheid om te koken is voor mij dus het grootste voordeel. Ik kies iets uit de app en een minuut later ben ik aan het koken. Een verbeterpuntje zou zijn dat ik wat meer gerechten met kippenballetjes zou zien. Daar ben ik echt geeeek op.

En het belangrijkste, wat zijn jouw 3 favoriete maaltijden?

Kippenballetjes hé. Maar die verdienen ook wel een applausje. Want thuis ken je wel de klassiekers met zoetzure saus en rijst, of met curry en noodles. Maar bij Mealhero vind je allerhande andere soorten ook: albondigas met Spaanse kruiden, pittige met cayenne gember, zelfs Italiaanse met pesto en oregano. Smullen.