Het Mealhero-momentje van Johan

johan vliegen

Vertel eens iets over jezelf

Ik ben Johan en 38 jaar oud. Ik heb nogal een drukbezette job als manager bij een groot bedrijf waardoor ik vaak laat thuis ben. Wanneer ik dan thuis kom, doe ik graag iets anders dan 30, 40 minuten in de keuken staan. Ik woon op mezelf en koken voor één persoon is niet zo fijn. 

Waarom ben je met Mealhero gestart?

Eigenlijk kook ik wel nog graag, maar dan eerder in het weekend voor een gezellige avond met vrienden of familie. Maar zo enkel voor mezelf koken op dinsdagavond, nee liever niet. Ik was al langer op zoek naar een oplossing want een maaltijdbox voor 1 persoon vind je niet zo makkelijk. Elke dag takeaway of restaurant is ook geen optie. Dus voor mij kwam het als een geschenk uit de hemel dat ik nu met de slimme stomer kan koken.

Hoe gebruik jij Mealhero?

Da’s soms met pieken en dallen. De ene week is het vrij rustig en gebruik ik Mealhero soms een hele week niet. Alles bewaart toch lang in de diepvries dus met vervaldatums moet ik niet inzitten. De andere week is het enorm druk en gebruik ik Mealhero wel 4x per week. Voor mij is het dus echt mijn go-to oplossing voor wanneer het laat wordt en ik thuis wil eten en terwijl iets anders doen. Meestal is dat dan snel even douchen of het nieuws bekijken.

Wat vind jij zelf goed ... en minder goed?

Het grootste voordeel voor mij is die slimme stomer, wat een gemak! Hij neemt geen plaats in op mijn keuken. Dat vond ik wel belangrijk want er stonden al wat toestellen. Moet er niet naar om kijken voor onderhoud, om de 2 weken doe ik er eens wat azijn in en klaar. Mijn slimme stomer staat altijd online want zo kan ik al tijdens het werk kijken wat er in mijn diepvries ziet. Een klein verbeterpunt: de eerste keer was het wel een beetje zoeken om de stomer te installeren. Moet nu wel zeggen dat eenmaal die na 15min geïnstalleerd was, ik er nooit meer heb naar moeten omkijken.

En het belangrijkste, wat zijn jouw 3 favoriete maaltijden?

Ikzelf ben fan een redelijk lichte keuken. Dus je zal mij niet gauw de stoemp met worst zien bestellen, ook al hoor ik daar van vrienden wel heel goeie dingen over. Mijn drie favorieten zijn de kipbrochette met zoete paprika, kabeljauw notenkorst met groentenrisotto en scampi curry met bloemkoolrijst. Echte aanraders!