Het Mealhero-momentje van Dieter

Dieter-3-e1630655956116-1228x691

Vertel eens iets over jezelf

Ik ben Dieter, happy single en ik ben sinds kort verhuisd van het centrum van Gent naar iets buiten de stad. Een workaholic is misschien wat sterk uitgedrukt maar ik spendeer wel wat uren aan m’n job. En aan m’n nieuwe huis werken of in het water plonze

Waarom ben je met Mealhero gestart?

Hoewel ik vrij goed met work-life balance kan omgaan (denk ik), gaat de dag vaak in sneltempo voorbij. Ik start m’n dag om 7u met een espresso, heb in de voormiddag afspraken en ‘s namiddags ga ik naar kantoor maar meestal ben ik op de baan. Veel tijd in de wagen dus. Wanneer ik dan thuis komen, vind ik het voor mezelf eigenlijk totaal niet ontspannend om te koken. Ik heb al veel stilgezeten in de auto en doe liever iets actiever. Voor mij is Mealhero dus een godsgeschenk waardoor ik zelf niet moet koken.

Hoe gebruik jij Mealhero?

Ik heb Mealhero leren kennen tijdens een etentje met collega’s. Iemand uit ons team was al klant en vertelde me erover en toen ben ik klant geworden met zijn Tell a Friend code. Handig! Meestal sta ik ‘s avonds in de file op de Brusselse ring en dan kijk ik altijd wel eens op mijn GSM wat er in mijn diepvries zit. Zo kies ik met mijn app al uit wat ik ga eten. Simpel.

Wat vind jij zelf goed ... en minder goed?

Zonder twijfel, de tijdswinst. Ik moet niet meer nadenken wat ik ‘s avonds ga eten want mijn smartphone app helpt me daarbij. Ik hoef niet meer naar de supermarkt en ik moet zelfs niet koken. Allemaal zaken die ik na een hele dag in de wagen zitten echt geen zin meer in heb. Dagelijks probeer ik wat te sporten dus van zodra ik thuis kom, scan ik alles in en klaar.

Minder goed? Dat is niet zo eenvoudig. Misschien dat in de toekomst mijn app me automatisch berichtjes kan sturen met wat hij aanraadt om te eten. Als extra inspiratie zeg maar.

En het belangrijkste, wat zijn jouw 3 favoriete maaltijden?

Zeker weten de gezonde maaltijden die toch veel vlees bevatten. Moet hé als je wat sport wil doen. Dus alles met rijst, pasta, kipfilet, varkenslapjes vind ik lekker. Als ik echt moet kiezen dan kies ik voor de sticky sesam kipfilet, varkenslapje zoetzuur of de mignonette met mosterd-dragon.