Het Mealhero-momentje van Céline

Mealhero 2021 24 FEB-35

Vertel eens iets over jezelf

Mijn naam is Céline en ik ben iemand die eigenlijk nooit stil zit. Zeker tijdens het coronajaar is er veel veranderd. Mijn vriend en ik werken nu 3 dagen per week van thuis en 2 dagen van op het werk zelf. Daar aan wennen was wel wat zoeken maar intussen draaien we op volle toeren.

Waarom ben je met Mealhero gestart?

Sinds het einde van Corona is voor ons het leven terug wat in z’n plooi aan het vallen. Terug wat meer naar kantoor, soms van thuis, en af en toe eens een terrasje, restaurant of café bezoeken hoort er ook bij. Daardoor eten mijn vriend en ik vaak apart. Ik eet rond 17u30 en hij rond 19u00. Vroeger had ik altijd anderhalf uur honger of moest hij iets opwarmen in de microgolf omdat ik iets had gekookt.

Bekijk de video hoe Céline Mealhero gebruikt

Hoe gebruik jij Mealhero?

Gezond leven betekent voor ons gelukkig leven. We hebben beiden een drukke job waardoor we niet altijd goesting hebben om te koken. We hebben een aantal andere maaltijdboxen geprobeerd maar dan was het vaak nog 30, 40, 50 minuten achter de keuken staan en na enkele weken heb je daar gewoon geen zin meer in. Nu is het scannen, even iets anders doen en klaar. Wat een leven zeg.

Wat vind jij zelf goed ... en minder goed?

Een groot voordeel vind ik dat je uit zoveel maaltijden kan kiezen. Elke keer uit 40 recepten kiezen, precies alsof je uit een eindeloos hotel buffet keuze hebt. Sommige gerechten zijn al echte favorieten van het huis geworden en bestellen we ook zonder problemen 4x in elke box. Wie lust er nu niet elke week eens appelmoes, toch? Ik heb vaak geen inspiratie dus dan is het prettig dat ik gewoon kan aanklikken wat ik lekker vind.

En het belangrijkste, wat zijn jouw 3 favoriete maaltijden?

Je kon het al raden: alles met appelmoes. Bijvoorbeeld een eenvoudige kipfilet met appelmoes gaat er bij mij altijd wel in. Verder vind ik ook de balletjes in tomatensaus met stoemp en de scampi diabolique echte aanraders. Eerder de klassieke keuken dus voor ons.