Makkelijk lekker eten met ... Dieter

Gezellig druk... Zo kan Dieter zijn leven best omschrijven. Hij kreeg een promotie, kocht een huis en zocht een nieuwe hobby.

"Mealhero bespaart me enorm veel tijd"

Dieter

Hoe ziet jouw werkdag uit?

Mijn dag start met een goed ontbijt terwijl ik het nieuws lees. Rond 7 uur vertrek ik naar het werk. Ik neem een espresso mee voor onderweg want het wordt weer een drukke dag.

'In de voormiddag heb ik een aantal afspraken met partners. Soms komen die naar ons kantoor, maar vandaag ben ik vooral op de baan.

's middags eet ik snel in mijn wagen. Ik ben niet de man van de lange middagpauzes. Als de planning het toelaat spring ik 's avonds graag eens in het water of op de fiets.

Hoe heb je Mealhero leren kennen?

Tijdens een etentje met collega's kwam het spontaan ter sprake. De meeste hebben vaak geen energie om na een drukke dag nog een gezonde maaltijd te koken. En zei opeens iemand: 'Heb je al van Mealhero gehoord?'. De rest is geschiedenis.

Dieter (1)
Dieter

Wat is voor jou het grootste voordeel?

De tijdswinst, zonder twijfel! Ik moet niet meer nadenken over wat we eten 's avonds, ik hoef niet meer naar de supermarkt en ik moet zelfs niet koken.

Ik ga regelmatig gaan sporten dus van zodra ik thuis kom, scan ik alle ingrediënten en ik laat de stomer zijn werk doen terwijl ik in de douche spring. Een half uurtje later schep ik een gezonde maaltijd op en heb ik nog energie over om mijn favoriete serie te bekijken of een goed boek te lezen.

Lijkt dit iets voor jou?

Je kiest elk ingrediënt zelf uit van A tot Z.
Koken was nog nooit zo makkelijk met onze slimme stomer.