Makkelijk lekker eten met ... Céline

Afgelopen jaar verliep ook voor Céline ook anders dan gepland. Maar saai was het zeker niet! Ze kocht een huis samen met haar vriend en zocht een nieuwe hobby waardoor ze minder tijd had om te koken. Mealhero to the rescue!

"Gewoon scannen en genieten"

Gezond leven betekent voor mij echt gelukkig leven. Ik en mijn vriend hebben een drukke job waardoor we niet altijd zin of tijd hebben om te koken. Bij andere maaltijdboxen moest je nog minimum 30 minuten in de kookpotten roeren maar met Mealhero is het gewoon scannen en genieten!

"Samen op café dankzij Mealhero"

Nu het leven stilaan terug op z'n plooien valt en met de zomer in aantocht kunnen we wat meer naar kantoor en hoort een café bezoek er ook weer bij. Daardoor eten we nu vaak apart. Ik eet rond 17u30, dan kan ik daarna nog wat sporten en mijn vriend eet rond 19u als hij terug komt van het werk. Nét op tijd om daarna nog een glaasje te drinken in de zon op het terras van ons favoriet café.

Celine
Celine

"Niet meer weg te doen uit mijn dagelijks routine"

Een groot voordeel vind ik dat je uit zoveel maaltijden kan kiezen. Ik heb vaak zelf geen inspiratie meer na een drukke dag op het werk, dus dan is het erg prettig dat je gewoon kan aanklikken wat je lekker vindt. Ik ben nu een jaar klant en ik kan Mealhero niet meer wegdenken uit mijn wekelijkse routine.

Lijkt dit iets voor jou?

Je kiest elk ingrediënt zelf uit van A tot Z.
Koken was nog nooit zo makkelijk met onze slimme stomer.